dijous, 7 de març del 2013

L'hivern ha marxat. Negua joan da.

Ahir va ser un dia molt bonic. La primavera comença a treure el cap. Feia sol i t'anaves treien els abrics i jerseis a mida que avançaves pel carrer. Aquests dies m'omplen d'energia. Pensar que aviat marxarà l'hivern, també. No li vull cap mal al pobre, sé que es necessari, però mira, ja en tinc prou per aquest any.

Ja sé que en la nostra comunitat maternal els divendres s'estan convertint en musicals. Però jo m'avanço. Avui us poso una cançó que esta sonant molt al país basc. El grup des diu Zea Mays i el tema Negua joan da (l'hivern ha marxat).

El vídeo és preciós. Interpretat per una veritable artista del llenguatge de signes. Espero que us agradi.




8 comentaris:

  1. M'encanta!!!!! te la robo i l penjo al facebook i va directa cap a la llista de l'spotify (espero que hi sigui!) Aquí vem tenir pluges fins ahir però avui fa un dia preciós, com un avançamet de la primavera. Jo també la necessito ja! Debem ser una mica plantes i necessitem la fotosíntesi! ;)

    Gràcies per regalar-nos-la!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que guai que t'agradi! És energètica a tope, oi? Doncs mira, prometo fer-vos conèixer més cançons de per aquí, que hi ha molt bona música! :)

      Elimina
  2. M'agrada!
    Ja ens pots anar il.lustrant amb les novetats en euskera!!

    ResponElimina
  3. Mira, jo avui precisament venia en cotxe cap a casa i pensava que ja comencem a tenir més hores de llum i carai, s'agraeix!

    ResponElimina
  4. Tornaré amb més ;)

    Avui també fa bon dia!

    ResponElimina
  5. Me has sorprendido Anna, hermanando idiomas. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira que bien, una canción que me ha servido para saber que nos visitas de vez en cuando! Muxu! :)

      Elimina