divendres, 7 de juny del 2013

Avui toca sorpresa: Maternalias surt a la venda!

Els esdeveniments es precipiten! Avui tinc una història important a explicar-vos.
 
Vaig començar a pensar en la maternitat des del punt de vista històric fa més de 2 anys. Vosaltres em coneixeu des de llavors. El bloc va ser el meu punt de partida i el trampolí, per dir-ho d'alguna manera, que m'ha donat l'energia necessària per anar una mica més lluny. 
 
Feia temps que em corria pel cap l'idea d'aprofundir en alguns aspectes, i tractar-ne d'altres que encara no havia tractat. Amb aquesta idea al cap vaig anar forjant l'índex d'un petit llibre, basat en gran part en les històries que explico al bloc, però sense ser el mateix.

Després de tot l'hivern de treball, finalment, quan comença a visitar-nos el sol, surt també a la venda el meu petit treball. 
 
Es titula Maternalias. De la historia de la maternidad i l'ha publicat l'editorial ObStare, referència en aquests assumptes maternals. És tot un plaer formar part del seu catàleg, la veritat.


En uns dies estarà a les vostres llibreries, però si voleu, ja està a la venda a la pàgina web de l'editorial Ob Stare ... Si teniu ganes de saber una mica més sobre els assumptes que tracta, només heu de visitar la seva pàgina.

Finalment, només dir-vos que un cop tingui en el meu poder els exemplars, faré un sorteig d'un exemplar, així que estigueu atentes!

Maternalias

12 comentaris:

  1. Moltes felicitats Cira!! Té molt bona pinta!!
    M'agrada la portada! i ja estic impacient per llegir-lo!
    Enhorabona per la feina feta, serà un paler rellegir-te en format llibre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La portada l'ha feta una amiga meva, la Mireia Coromina, que és una artista! jeje...a veure que et sembla! tinc ganes de conèixer les teves impressions...

      Elimina
  2. Moltes felicitats de nou. Deus estar tant feliç... :)

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  3. Moltes i moltes felicitats! Si ja ho dic jo que estic rodejada de famoses je je je!

    ResponElimina
  4. Gracies noies! No sé si estic tant feliç...estic emocionada i nerviosa, això sí! :) Esther, no sé si amb un llibret com aquest ningú s'ha fet mai famós, però vaja, intentaré anar ben pentinada quan surti al carrer, per si de cas! jeje

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats!!! Quin orgull, Anna!!!!A la propera trobada n'has de portar i te'ls comprem (amb dedicatòria!)
    Petonets!!

    ResponElimina
  6. Ets una crack! Me n'alegro molt guapa. Aquest estiu quan vinguem de visita el compro!

    ResponElimina
  7. Me n'alegro moltíssim!!!!!!!! ole ole ole! no m'extranya que estiguis contenta i orgullosa, no n'hi ha per menys! Enhorabona!!!

    ResponElimina
  8. Oleeeeeeeeeeeeee i super oleeeeeeee!! moltes felicitats! Hi tant que has d'estar satisfeta i orgullosa escriure un llibre, uau!!
    Petons

    ResponElimina
  9. no saps com me'n al.legro i no m'extranya !!

    ResponElimina