dimarts, 4 de desembre del 2012

Recordatoris

Ahir vam arribar a Barcelona. El viatge en tren és llarg per fer amb una nena de 2 anys i mig, però l'Ariadna és una campiona. Té molt assumit que no pot bellugar gaire i s'està allà on li dic, tot i que, no para d'inventar jocs i coses per fer. Em deixa al·lucinada amb la seva capacitatat de "passar l'estona". Tots els adults estavem avorridíssims mirant per la finestra o les musaranyes  i la petita estava inventant mil històries: que si els metges  em venien a curar, que si preparavem menjar en una caixeta que va trobar per allà, que si guardem els diners i les tornem a treure (50 vegades?). El cas és que ja som a terres catalanes, a casa la iaia!

Faig aquesta entrada per fer dos recordatoris. 

Primer, dissabte a les 5 tenim trobada de mames blocaires! La Laie és una llibreria que té una cafeteria al segon pis. És un lloc molt agradable i té coses per berenar molt bones! Està molt a prop de la plaça Urquinaona, al carrer Pau Claris. 

Segon, el mateix dissabte dia 8 al vespre penjaré la llista dels participants en el sorteig. De moment la cosa va molt bé, estic super contenta, perquè l'entada s'ha enfilat al segon lloc de les entrades més vistes, a punt d'aconseguir situar-se en el primer lloc en només uns dies! A veure si algú més s'anima! Gràcies a tots/es les participants!

I crec que això és tot, noies.

Fins aviat! 

7 comentaris:

  1. quines ganes de que sigui dissabte!!!!! :)

    ResponElimina
  2. Sempre em sap greu que en els blocs no es pugui clicar m'agrada com al facebook, oi? Pues lo dicho...m'agrada!
    Per cert, que sàpigues que em penso comprar "Las uvas de la ira" per fer pressió, bàsicament! :))

    ResponElimina
  3. Jo també hi seré! No sé si podrem parlar amb calma perquè vindrem tots quatre, però bé, sempre serà una alegria trobar-vos!

    ResponElimina
  4. Ostres, un altre cop que no em va bé la data! Tinc aniversari familiar i no podré conèixer-vos en persona. A veure si la propera hi ha més sort. PAsseu-vos-ho molt bé!

    una abraçada
    Sandra

    ResponElimina
  5. Siii!!! dissabte és ja!! (per fi)

    ResponElimina