diumenge, 17 de febrer del 2013

Crideu a la comadrona!

Avui me assabentat que Telecinco té la intenció d'emetre pròximament la sèrie de la BBC Call the midwife (Crideu a la comadrona), basada en el llibre del mateix nom escrit per Jennifer Worth. 



En ella es parla de les experiències d'una jove de bona família que es trasllada a viure al Est End londinenc per completar la seva formació com enfermera i especialitzar-se en la professió de llevadora. El seu destí será un convent de monges que atén a les dones més pobres de la ciutat. Sembla que és una obra mestra més, de la llarga llista de les produïdes per la BBC. No em podeu negar que borden les sèries d'època aquests anglesos!

En sabíeu res d'aquesta sèrie o de la novel·la? A mi m'han entrat unes ganes tremendes de veure-la! A veure si en trec dades per les meves històries!

16 comentaris:

  1. no n'havia sentit res però fa molt bona pinta!!! a veure si no la passen a les 12 de la nit...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo quan ho he descobert, m'han entrat tantes ganes...que em sembla que no em podré estar de fer una mica de pirateo...que quedi entre nosaltres ;)

      Elimina
  2. Quina bona notícia. Jo vaig llegir el llibre fa uns mesos, el primer de la trilogia perquè els altres, que jo sàpiga encara no s'han editat aquí, i és preciós. Te'l recomano

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sona, potser en vas parlar en el teu bloc? Es veu que a Anglaterra ja van per la segona temporada!

      Elimina
  3. Coincideixo amb tu: als anglesos les sèries d'època els surten brodades! Quan em poleixi els dos capítols que em queden de l'última temporada de Downton Abbey, em sembla que seguiré amb "Call the midwife".

    Per cert, si no heu vist Downton Abbey us la recomano. No sóc historiadora, però l'ambientació em sembla magnífica i crec que s'hi fa un bon retrat del món dels homes i de les dones anglesos de començaments de segle XX (i hi ha un bon feix d'històries relacionades amb la maternitat, sobretot a la tercera temporada).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja n'havia sentit a parlar molt bé! Està a la nostra llista!
      Es veu que ara també n'estan fent una altra d'època que es diu The Paradise, basada en l'arribada dels primers grans magatzems a Anglaterra. També promet!

      Elimina
    2. Ai, que se m'acumula la feina! No n'havia sentit a parlar, però segur que The Paradise també és ben xula. Les sèries d'època, si estan ben fetes, m'agraden moltíssim, així que aquesta me la guardaré a la recàmara. Gràcies pel suggeriment!

      Elimina
  4. Hola, és la primera vegada que faig un comentari al bloc però et llegeixo habitualment.
    Sóc seguidora de la sèrie, m'encanta, està molt ben ambientada i ens ensenya molt bé com era la maternitat en aquests barris en aquella època.
    Dowton Abbey és molt bona tb, ja no només la trama o els actors, els escenaris, els exteriors una preciositat. I The Paradise tb. val la pena, potser per a mi la més fluixeta de les tres.
    Salutacions,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la teva intervenció Maog! Necessitàvem algú que les hagués vist i aquí la tenim! Així doncs, val la pena! Que bé, no saps les ganes que tinc de veure-la.

      Elimina
  5. Jo també n'havia sentit a parlar, i tinc moltes ganes de veure-la!! A veure si no ens decepciona!

    ResponElimina
  6. L'altre dia vaig veure que la volien emetre a Telecinco i vaig pensar que tenia bona pinta. Ara, no sé si podré veure-la perquè a Telecinco les sèries van acompanyades de dues hores d'anuncis i bufff...

    ResponElimina
  7. Jo tampoc crec que la vegi via Telecinco...em sembla que em compraré els dvd o alguna cosa per l'estil...

    Ja us aniré informant!

    ResponElimina
  8. Últimament la bbc aposta mot per series de època. Primer va ser DOwntown ABbey i veient l'exit, després van fer aquesta que comentes. Jo les tinc pendent les dues.

    ResponElimina
    Respostes
    1. O!! confiava en tu...pensava que ens donaries una opinió fonamentada...ja pots posar-te a veure-la!jeje ;)

      Elimina
  9. Si la fan a Telecinco vol dir qual pujaran al mitele.es i allà no hi ha anuncis.

    ResponElimina