dijous, 7 de febrer del 2013

Reiniciar Maternalias

Fa temps vaig iniciar un projecte nou a la web. Volia anar més enllà de les fronteres d'aquest bloc i ampliar prespectives. Volia donar a conèixer les coses que faig a més gent.

El cas es que la vida, la maternitat i tantes altres coses van fer que durant un temps el projecte quedés una mica aparcat. 

Però ara he decidit que tornava a tenir ganes. Com us deia, li he fet un rentat de cara  tot plegat i he reiniciat el camí. Estic il·lusionada amb tot plegat.

M'agradaria que entréssiu al bloc i hi féssiu una ullada, a veure que us sembla! 

Com veureu hi ha algunes novetats! 

Compto amb la vostra opinió!

També aprofito per comentar que es convertirà en un espai amb contingut i no un simple taulell d'anuncis de les coses que faig. Amb això vull dir que si us interessa la historia de la maternitat apunteu-vos a seguir-me, perquè potser us trobeu amb coses inetressants. 

Una abraçada, noies! Ens veiem a Maternalias

6 comentaris:

  1. Endevant!!! i... havent passat pel blog no m'ha quedat més remei que fer-me'n seguidora ;) Me'n alegro que reprenguis el projecte, molta sort i felicitats!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Molt i molt bé!!
    Té molt bona pinta, tot molt ben organitzat i molt entenedor, m'agrada!
    I molt bé el projecte que inicies. Et desitjo tota la sort del món!
    Et seguirem de ben aprop!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies noies! Aquest era l'objectiu, que fos més entenedor i sense gaires complicacions. Estic contenta que us agradi! A veure si els continguts també us enganxen...;)

    ResponElimina
  4. Molt xulo! M'agrada molt això que ajudis a crear una història pròpia sobre maternitat. Em sembla una molt bona idea. Sort!

    ResponElimina
  5. Ja m'he apuntat. Trobo que la teva iniciativa és molt innovadora. Molta sort!!!

    ResponElimina
  6. Gràcies de nou pel recolzament! A veure si agrada això de la història pròpia, a mi em sembla molt bonic i tinc ganes de fer-ho!

    ResponElimina