dimarts, 10 d’abril del 2012

L'escola de l'Ariadna

En l'últim post vaig parlar sobre les escoles a Xile i aquesta vegada he pensat que seria interessant saber una mica més sobre l'escola tant especial on està aprenent l'Ariadna aquests dies...en aquesta nova escola hem trobat gronxadors, jocs de lletres, hem investigat, hem perdut la por als gossos grans, hem fet sessions de maquillatge, hem corregut per la platja i ens hem relacionat amb gent d'altres cultures...i tot el que queda encara per aprendre! Aquesta és una escola ben entretinguda!







10 comentaris:

  1. La millor escola de totes!!!
    Deu estar super feliç!

    Jo, a petita escala, he fet activitats diverses amb la meva filla durant aquesta setmana santa i la veritat és que me n'he adonat de com aprenen de tot, de com les activitats que fem a casa són molt enriquidores per ells! Més que les de l'escola de veritat (sobretot ara que són petits), i tant que sí!!

    Així que aprofiteu-ho al màxim!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són petites espongetes...absorveixen tot i miren, observen, repeteixen...és fantàstic tenir-la a prop i poder-ho veure en directe.

      Elimina
  2. Hola Anna, he anat seguint el teu viatge per Xile però no he escrit cap comentari. Això que feu és tota una aventura, sou molt valents!
    L'Ariadna està visquent una gran experiència i en aquesta escola aprèn la vida, segur que li anirà molt bé!
    Petons desde Catalunya

    ResponElimina
    Respostes
    1. No creguis, un cop establerts ara estem com a casa. En el fons sempre pots trobar punts en comú a tot arreu i sentir-te com a casa...ara ens fa pena que s'acabi i tot...
      Petons xilens!

      Elimina
  3. Qué bé que us heu adaptat! I la nena està preciosa!!!

    ResponElimina
  4. Quina aventura per a tots vosaltres!
    Aiiiins quina nena més bufona

    ResponElimina
  5. Anna que maca està l'Ariadna!!!! I tu que paties per ella en aquest viatge... Com diu l'onavis és la millor escola de totes! tot el que està aprenent i vosaltres amb ella!

    ResponElimina
    Respostes
    1. merci! És la nostra petit princesa-pirata! Ara a veure qui la torna a ficar a la guarde...:P jiji

      Elimina
    2. ja ja ja s'ha assalvatjat! les meves filles es van passar un estiu descalces i encara ho estic pagant ara! ;)

      Elimina