diumenge, 12 d’agost del 2012

Alaska

Aquest estiu m'està agradant observar il·lustracions i descobrir il·lustradores (de nou una il·lustradora en femení). Avui us en presento una altra. Es diu Rie Muñoz i viu a Alaska. Que bé, pensar en Alaska ara que fa tanta calor, oi? 

Quan penso en llocs com Alaska penso en forns que fan pastissos, penso en mantes de colors i jornades de lectura. Penso en vida dins de casa i sense voler, penso, de nou, en mares.










5 comentaris:

  1. Nena, que potser vols una mica de fred? Jo te' l regalo tot el aquí tenim, a ple mes d'agost i 18 graus i plovent..
    Molt xules les il.lustracions :-p

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, noia...aquí vindiria bé una mica de pluja, però no em queixo, que després no pararà de ploure i voldrem sol! jeje...

      Elimina
  2. Mirant aquests dibuixos tan bonics em venen ganes d'apendre a dibuixar!! Però també em passa quan veig coses de ganxet o escolto música o tasto menjars boníssims!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també sóc una mica així...menys amb el ganxet i coses de cosir, que sóc negada...ningú sap ensenyar a una esquerrana!?! :((

      Crec que és molt bona senyal la gent que té inquietud i ganes de probar coses, no?

      Elimina
  3. Preciosos els dibuixos!

    Jo hi he estat a Alaska. De congrés fa ja 6 anys. Vem anar a Anchorage, la capital i ens van portar d'excursió a un poblet de pescadors on vem agafar un petit creuer. Nosaltres vem fer alguna excursió també. El problema és que hi vem anar al març... 20 graus sota zero al migdia... La capital no val res, però la resta és impressionant! natura pura!

    ResponElimina