dijous, 9 d’agost del 2012

Un moment de plaer

Avui m'he assabentat que el dia 8 d'agost, ahir, es celebrava el dia de l'orgasme femení

Un moment que té molt a veure amb la maternitat, és clau. Perquè és així, d'una manera increïblement agradable que comença a gestar-se al vida. Amb un moment fantàstic d'aquests un dia va començar a activar-se alguna cosa dins meu que va portar, finalment, a tenir aquesta nena que avui corre per aquí. Celebrar-ho és, per tant, celebrar també la vida, l'alegria i l'amor, tot en un.

Ja sabeu com celebrar un dia tan bonic, oi? no cal que us ho expliqui.

Una abraçada i feliç dia de l'orgasme femení.

7 comentaris:

  1. Està molt bé que hi hagi un dia per aquest tema, i tant!! Nosaltres hem tingut la sort de viure en un moment on coneixem molt bé la nostra sexualitat i on gaudim plenament de les relacions, però és trist pensar que no sempre ha estat així i que, la concepció de la vida, ha estat sempre lligada a l'orgasme masculí però no pas al femení. És molt injust això!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, suposo que per això hi ha un dia dedicat a l'orgasme femení, perquè durant molt de temps no ha ni existit el concepte. Moltes dones no han sabut mai que és un orgasme. Que les dones gaudissin del sexe jo que crec que fins i tot estava mal vist. El fet que formem part d'una generació en que això en certa manera s'ha superat (tot i que ens queden moltes barreres i tabus a tirar a terra, molta moral mal assimilada) és una sort enorme. Crec que això ens dona confiança en el nostre pròpi cos i en nosaltres i que, d'alguna manera és veu reflectit en la materintat, perquè sobretot els primers messos la materintat és molt i molt corporal, no trobes? i és molt de saber gaudir del cos i de tenir confiança en ell...nosé molt bé com explicar-ho però crec que tot està en relació. No trobes?

      Elimina
    2. Sí, penso com tu. Viure plenament la sexualitat també ha fet que les dones visquem millor l'embaràs, el part i la lactància, sense cap pudor. Recordo com a la padrina del meu home li desagradava molt un vestit que portava durant l'embaràs que em feia "marcar" molta panxa, deia que no tenia que ensenyar-la tant! Es d'una altra època i tot això es vivia de forma molt diferent...

      Elimina
  2. Definitivament hi ha un dia per tot. A veure quan celebrem "el dia de les mames blogueres"!!Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no existeix (que m'estranya!!) l'inventem i ens el fem nostre...podem publicar una entrada a la wikipedia i tot! jaja

      Elimina