dijous, 21 de juny del 2012

Sobre blocs (amb premi!!)

Hi ha blocs de totes menes, a la xarxa podeu trobar gent que parla de gairebé qualsevol cosa. Entre aquestes infinites temàtiques també hi ha blocs de mares. Entre els blocs de mares també n'hi ha de tipus ben diferents, alguns de reivindicatius, col·lectius, divertits, profunds...i fins hi tot hi ha qui fa blocs de història de la maternitat! (n'hi ha cada una!). 

Entre tots ells alguns són de personals, veritables diaris quotidians on les mares expliquen el seu dia a dia. Com el bloc de l'Esther. El bloc de l'Esther és, tinc la sensació, l'Esther tal com raja. 

Llegint el seu bloc he descobert que de mares també n'hi ha de molts tipus, infinits diríem...n'hi ha estiloses, n'hi ha patidores, mimoses, divertides, però no n'hi ha gaires, que es llencin amb els seus fills pel tobogan o que facin iogurts casolans de sabors. L'Esther sí. L'Esther és una d'aquestes mares tan xul·les. És precisament l'Esther qui ha decidit atorgar-me un premi cibernètic...ni més ni menys que a aquesta mare estranya que escriu sobre la història de les mares i sobre coses seves també, de tant en tant. 



Gràcies Esther!!!

El premi, que té un nom ben bonic: Un bloc ple de sorpreses! Li vull atorgar a un bloc que sempre em sorprèn i m'agrada molt...

És per la Sandra i el seu bloc "El Arte de Ser Madre" on ens ensenya totes les obres d'art que s'han realitzat en relació a la maternitat. Hi ha veritables joies i, per mi que m'interessa la història, és un document increïble. També reconec la feinada que hi ha d'haver al darrera. Noia, el premi per a tu! Te'l mereixes completament!

Ale, i això és tot, una abraçada mares blocaires...no us oblideu que el dia 30 ens trobem! 

7 comentaris:

  1. Anna quines paraules més boniques!!! Carai, moltes gràcies :-)))

    ResponElimina
  2. Felicitats!! Molt d'acord amb el que dius del bloc de l'Esther, és molt fresc i espontani, trobo.

    I sobre el de la Sandra, realment està fent un gran treball de catalogació! Això sempre quedarà!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo ja li he dit a la Sandra que hauria de fer un llibre amb les imatges! Jo li compraria!

      Elimina
  3. Gràcies! Ben bé per a mi és com escriure un diari :-)

    ResponElimina
  4. Ohhh!! Moltes gràcies Anna!! Quin detall més bonic. I enhorabona a tu també pel premi. Una abraçada

    ResponElimina