dilluns, 30 de maig del 2011

Parèntesi cinèfil

Ara fa molts dies l'Onavis em va proposar que respongués un d'aquests qüestionaris culturals que es fan entre blocs. Que fes un parèntesi en les meves entrades històriques. He trigat una mica perquè abans volia escriure algunes coses que tenia al cap, però ha arribat el dia!

Per cert, ara torno ha estar una mica enfeinada amb a tesi (darreres correccions!) i aquesta setmana us deixaré una mica de banda...però respondré a aquestes preguntes primer! (una mica adaptades...)

Apa doncs, som-hi!

La última pel·lícula al cine. Després de  quasi un any sense anar al cine vam anar a veure El discurso del rei! Ens va encantar, una peli clàssica, ben feta. Però crec que ens haguès agradat gairebé qualsevol! Tenia tantes ganes de seure a la sala, tornar a tenir la sensació de quan s'apaguen les llums i comencen a sortir les imatges...m'encanta anar al cine!

La última peli a casa. Fresas Salvajes d'en Bergman. És una peli d'aquestes de cinèfils, és a dir una mica especialilla, però molt maca, la veritat...a mi em va agradar molt.

La teva peli preferida. Aquesta és la pregunta més difícil. Però posaré una que tinc al cap ara mateix perquè em va emocionar molt en el seu moment...es veritat que no la he tornat a veure, però us la recomano. Paris Texas de Wim Wenders

Hi ha alguna pel·lícula que esperis amb ànsia? Com deia la Onavis, tinc alguns directors que em fallen poques vegades...m'agraden les dels germans Cohen, el gran Tarantino i un clàssic, el Woody Allen.

Quina saga t'agrada més? Bé, no sóc de sagues, la veritat. No aguanto ni el Senyor dels Anells ni cap d'aquest estil però ara he descobert un nou món! Les sèries. Estem super enganxats a casa...crec que ara mateix s'estan fent unes sèries que es poden considerar obres mestres. A més tenen un format ideal per a les mames que van esgotades. Una horeta i ja. Us recomano, los Soprano, the Wire i Madmen. Ara hem començat amb "A 6 metros bajo tierra" i està molt i molt bé. No us les perdeu!!

Quina pel·lícula t'ha decebut? Alguna del Woody Allen, en fa tantes que en alguna ha de fallar, que hi farem!

Si poguessis triar una pel·lícula per fer-ne un remake, quina seria? Aix, es que no m'agraden gaire els remakes....

Que t'agrada de les pel·lícules? M'agrada anar al cine. Seure a la butaca, que s'apaguin les llums i introduir-te en una altra vida. De les pelis espero que m'emocionin d'una o altra manera.

2 comentaris:

  1. Ostres! Per fi puc comentar!! No podia a través del Mozilla i veig que sí que puc amb l'Explorer!

    Doncs sí que tenim coses en comú!!
    La sèrie de Six Feet Under és senzillament una passada!! Ja veuràs com t'encantarà, cada temporada més! Al final jo ja considerava tots els personatges com de la família, tenen tots un munt de matissos i uns actors genials!

    Onavis

    ResponElimina
  2. Aix! A mi em pasa igual amb el mozilla...ja fa dies que només puc fer-ho amb l'explorer. Quin rollo!

    Sí que ens està agradant, la veritat...i té un toc d'humor negre molt xulu, que no té cap de les altres sèries que he comentat.

    ResponElimina