dijous, 28 de juliol del 2011

Horari d'estiu

Com potser us heu adonat aquests dies no estic massa activa al bloc. Ara estem a prop del mar passant l'estiu i se m'ha contagiat una agradable inactivitat estiuenca! No estem fent res de profit, francament! 

Així que, tot i que intentaré seguir-vos perquè em ve molt de gust saber com van les coses al món de la blogoesfera, en el meu bloc no hi haurà gaire activitat. De tota manera, espero aprofitar aquests dies per documentar-me llegir coses de mames a la història i quan acabi l'estiu fer moltes entrades interessants! 

De moment, en aquesta petita entradeta voldria aprofitar per saludar a una lectora que conec de fa temps i que fa poc m'he enterat que em segueix...podriem dir que és una amiga de la infància (hola, hola!) i m'ha fet ilu saber que m'està llegint. 

Doncs bé, ella, arrel de l'entrada dels bressols que vaig fer, m'ha enviat una imatge d'un bressol que va trobar per internet que us ensenyo perquè es increïble! Sembla que a algun lumbreres d'estats units a principis de segle va patentar aquest bressol a prova de serps!! Per sort, no va tenir fortuna l'invent!




Una abraçada mames blocaires i lectores. Espero que vosaltres també estigueu descansant molt i fent el vago, que és tan saludable!

7 comentaris:

  1. ostres, així d'entrada pensava que era un galliner portàtil...

    ResponElimina
  2. aix, perdó però em pensava que era un carret de gelats antic!! jejejeje

    ResponElimina
  3. Jo també pensava que era un galliner!

    ResponElimina
  4. També pensava lo de les gallines! Que bo!

    ResponElimina
  5. Doncs jo he pensat en una conillera, al poble dels pares eren semblants, això sí, sense rodes.

    ResponElimina
  6. Ostres, quina imaginació noies! Bé, qui sap, potser en veure que no tenia èxit com bressol ho van reconvertir en un galliner portàtil i alguna cosa així ;)

    ResponElimina
  7. jo també em pensava lu del carret dels gelats jejejeje

    ResponElimina