divendres, 19 d’agost del 2011

La història del bloc

La Sandra m'ha proposat que m'aturi i miri enrera (un cop més), però aquesta vegada al meu pròpi bloc. Que mediti una mica sobre les entrades que he fet, la seva repercussió, etc.

M'agrada't molt pensar-hi. 

Aquí van les meves reflexions internes. 

L'entrada més bonica. Bé, suposo que la primera. És la única plenament personal, on explico el meu part i les primeres sensacions en donar a llum. En aquell moment, encara no sabia ni que el bloc seria d'història, només necessitava posar per escrit aquestes coses.. Convertir-se en mare.

L'entrada més popular. Aquesta és fàcil, perquè tenim les eines de google que ens diuen quina ha estat més visitada. Segons això la més popular és una que vaig fer parlant d'un text de Plató on donava consells per a tenir cura dels nens petits. Realment és un text molt interessant, estic contenta que sigui la més visitada! Es titula Com qui està sempre en el mar.

L'entrada més controvertida. Aquesta és més difícil. La veritat és que la única manera de poder imaginar-te quines són més controvertides són els comentaris que rebs. Suposo que la que ha rebut més comentaris ha estat la de Matrones Romanes II: Sota sospita, perquè un company de clàssiques va considerar que no era una traducció adequada i tampoc estava conforme amb la interpretació que li vaig donar. Va ser interessant debatre sobre aquestes temes, us convido a donar la vostre opinió! de fet em queda pendent tronar a revisar el text!

L'entrada més útil. Bé, com que jo tinc un bloc de maternitat una mica especial no crec que cap de les meves entrades hagin estat útils o pràctiques per la vida diària concretament. De tota manera, estic molt contenta de l'entrada que vaig fer sobre els contes infantils, perquè crec que hi havia gent que no coneixia les dades que vaig aportar i penso que pot haver estat útil...És titulava Hi havia una vegada un conte que no feia por.

L'entrada l'èxit de la qual em va sorprendre. Doncs aquí podria posar-ne tantes! Sempre que escrius una entrada estas una mica a l'espectativa, no us passa? En realitat cada comentari encara em sorprèn una mica, que tantes de vosaltres em seguiu. És tota una sorpresa!

L'entrada que no va rebre l'atenció que es merexia. Bé, suoposo que com a totes, al principi les entrades les llegia poca gent, però per dir-ne una que em va agradar escriure, us proposo mirar-vos L'alletament a Roma, una de les primeres.

Una de la qual estàs orgullosa. Doncs mira, estic molt contenta d'haver descobert una cançó de bressol d'època romana. Us la vaig presentar a l'entrada El nen petit té son.

I bé, aquesta és la reflexió. Ha estat molt xulo fer-ho! Jo us proposo, si teniu ganes, que aprofiteu per opinar sobre el bloc, coses que us han agradat, d'altres que no tant...alguna entrada que us hagi agradat especialment, que us hagi soprés o que no compartiu! fem una mica de reflexió col·lectiva? Es que m'he adonat que el més important per mi, no és tant que en penso jo, sinó que en penseu vosaltres!

A veure, qui més ho vol fer? Jo li proposo a 


Apa, bon dia guapes!

14 comentaris:

  1. M'agrada molt les entrades que has triat!
    Com ja t'hem dit moltes vegades, el teu bloc és super especial, una perleta! Aprenem moltes coses i ens fa reflexionar sobre molts temes.
    Personalment, m'agraden molt les entradesen les que ens descobreixes petits textos clàssics on parlen sobre questions quotidianes i maternals, com per exemple el de la Claudia vindrà a visitar-te i els d'aquest estil.

    ResponElimina
  2. Que bé el teu comentari Onavis! No m'hagués imaginat que triaries el text de la Clàudia. Quan el vaig fer tenia certs dubtes perquè entra molt de refiló a l'història de la maternitat, podríem dir que és la història d'una mare, més aviat. Jo també vaig disfrutar molt descobrint-la.
    petons!

    ResponElimina
  3. Com saps fa poc que et visito i no havia llegit cap de les entrades que comentes. M'ha agradat molt l'entrada sobre Plató i buscaré aquest diàleg de les Lleis que no he llegit, d'altres me'ls vaig llegir fa temps i són lectures molt interessants. També m'ha agradat l'entrada sobre els contes i estic d'acord de que els contes són com són per alguna raó, hi ha de sortir el bé però també el mal al que s'ha de guanyar.
    Gràcies per passar-me la cadena i començo a pensar què contestaré.
    Petons

    ResponElimina
  4. Sí, em va agradar perquè de la manera que vas explicar la història les vaig veure com a dos dones molt properes, i m'enrecordo molt!

    ResponElimina
  5. Euphorbia, doncs el passatge de Plató on parla de l'educació encara és més llarg... Fes-li una ullada, t'agradarà! Jo tinc pendent acabar-m'ho de mirar, a veure si hi ha més teca pel bloc!
    Jo també fa poc que et segueixo...les teves respostes seràn una bona excusa per posar-me al dia!

    Onavis...;)

    ResponElimina
  6. Ei!! com que estic de vacances, tu saps on, jejejej!!! estic mig desconectada i de tant en tant poso l'ON!
    Moltes gràcies per passar-me el joc, quan conecti del tot el faré.
    A mi m'ha agradat molt la teva primera entrada,la trobo molt tendre. Per cert, com es fa això de parir tant ràpid? són els aires del nord? jiji
    Sí, tens raó, cada vegada que es fa un post estàs pendent de què hi diu la gent.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Ai, doncs potser serà el nord o potser serà aquesta que no para i potser tenia moltes ganes de començar a donar la tabarra! jiji...abraçades!

    ResponElimina
  8. Com m'agrada aquest joc, perquè com jo sóc nova en el món dels blocs, així puc llegir entrades que d'una altra manera mai hagués vist! Aquesta nit quan el baby estigui dormidet faré una lectura relaxada.

    ResponElimina
  9. M'ha agradat molt la selecció. La veritat és que totes les teves entrades, ja ho saps, són molt interessants. Pero les que has escollit les has escollit molt bé. I m'ha servit per revisar alguna d'elles.

    ResponElimina
  10. Extraordinari bloc, he après molt
    Felicitats !
    Arnau

    ResponElimina
  11. No conocia tu blog!! es chulisimo! a ver si saco un rato y me pongo al dia!!

    www.creciendocondavid.com

    ResponElimina
  12. Bienvenida! Si sacas ese rato, estaré muy contenta que conozcas los rincones de mi casa...

    ResponElimina